Menu

Inloggen vrijwilligers UVV

Vul onderstaande gegevens in om in te loggen bij UVV.

Wachtwoord vergeten?
Ben je vrijwilliger bij UVV en heb je nog geen wachtwoord? Registreer je hier.

Vrijwilligers gezocht voor ss Rotterdam

31 mei 2023

Vrijwilligers gezocht voor de ss Rotterdam!

UVV is een nieuwe samenwerking aangegaan met het ss Rotterdam. Het voormalig vlaggenschip van de Holland-Amerikalijn ligt nu permanent in Rotterdam. Het ss Rotterdam heeft een indrukwekkende historie en is een unieke locatie waar gasten verschillende ervaringen kunnen beleven zoals overnachting, lunch, diner, feest of Escape Room. Het ss Rotterdam is een bijzonder hotel, met 254 kamers, waar gasten genieten van het schip in een 50-er jaren design.

Vrijwilligers gezocht voor de ss Rotterdam!
Voor deze nieuwe samenwerking zijn wij op zoek naar vrijwilligers die het leuk lijken om aan de slag te gaan als shuttle chauffeur, doorman of shiphost bij het ss Rotterdam. Als vrijwilliger shuttle chauffeur breng je bezoekers van het ss Rotterdam naar metrostation Rijnhaven en vice versa. Als vrijwilliger doorman ontvangt je cruisepassagiers van schepen die aanleggen en afmeren bij de Cruise Terminal. Als vrijwilliger shiphost houd je je bezig met het ontvangen en begeleiden van bezoekers, informeer je gasten over de dagelijkse evenementen en bijzonderheden en geef je tours waarbij je vertelt over de geschiedenis van het schip.

Lijkt het jou leuk om aan de slag te gaan als vrijwilliger op het ss Rotterdam? Klik dan hieronder op de links voor de vacatures:
> Vrijwilliger Shuttle Chauffeur
> Vrijwilliger Doorman
> Shiphost

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief