Menu

Inloggen vrijwilligers UVV

Vul onderstaande gegevens in om in te loggen bij UVV.

Wachtwoord vergeten?
Ben je vrijwilliger bij UVV en heb je nog geen wachtwoord? Registreer je hier.

Update Rotterdamse Helden

18 juli 2019

Update Rotterdamse Helden

In september 2018 zijn we gestart met Rotterdamse Helden, een project dat zich speciaal richt op jongeren van 16-25 jaar die vrijwilligerswerk willen doen. Inmiddels zijn ruim 300 Rotterdamse Helden via UVV aan de slag gegaan. De helft van hen is bezoekmaatje bij een oudere thuis, de andere helft doet vrijwilligerswerk bij een organisatie, zoals een taalproject, school of zorginstelling. Ons aanbod vrijwilligerswerk is flink uitgebreid zodat we goed kunnen aansluiten bij de leefwereld van jongeren. Ook organiseren we leuke workshops en meet-ups voor de jongeren die zij op hun CV kunnen zetten en waar zij verhalen kunnen uitwisselen.

Luuk: “Als ik na school naar mijn vrijwilligerswerk bij een taalklas ben geweest, heb ik daarna vaak meer energie dan daarvoor.”

We zijn ontzettend trots op alle jongeren die zich inzetten voor hun stad en hopen de komende maanden nog veel jongeren te enthousiasmeren voor vrijwilligerswerk. Daarbij kunnen we jouw hulp goed gebruiken. Ken jij een jongere die graag iets zou willen betekenen voor een ander? Maak hen dan attent op Rotterdamse Helden. Voor meer info kijk op www.rotterdamse-helden.nl of bel 010 - 4130877. Voor meer nieuws, volg ons op Instagram en Facebook.

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief