Menu

Inloggen vrijwilligers UVV

Vul onderstaande gegevens in om in te loggen bij UVV.

Wachtwoord vergeten?
Ben je vrijwilliger bij UVV en heb je nog geen wachtwoord? Registreer je hier.

Rotterdamse Helden organiseert culinaire tour voor Rotterdamse jongeren en ouderen

20 april 2023

Rotterdamse Helden organiseert culinaire tour voor Rotterdamse jongeren en oudere

Rotterdamse Helden (het jongerenproject van Unie van Vrijwilligers) organiseert een culinair evenement voor jong en oud. 

Jong en oud kunnen kiezen uit twee data: 31 mei of 14 juni. In een rit van 1,5 uur rijden we door onze mooie havenstad. De plekken aan boord zijn voor Rotterdamse jongeren en Rotterdamse ouderen, die elkaar ontmoeten tijdens deze bijzondere lunch op de RotterTram, een rijdend tramrestaurant.  

Dit evenement wordt mede mogelijk gemaakt door Thi Thai Vo. Deze Rotterdamse Held, die zich al sinds 2021 via ons inzet als maatje, liep op 16 april de Marathon en haalde een prachtig bedrag op wat hij doneerde aan Unie van Vrijwilligers en Rotterdamse Helden. Dankzij Thi kunnen we de Rotterdamse ouderen een prachtige middag bezorgen. 

Thi: 'Ik heb zoveel geweldige momenten meegemaakt als vrijwilliger, maar ik ben ook tot de conclusie gekomen dat het probleem eenzaamheid veel groter is dan ik mij ooit heb kunnen voorstellen, en dat ik dit in mijn eentje onmogelijk kan oplossen.'
Daarom is hij de inzamelingsactie gestart en liep hij de Marathon voor een hoger doel.

Ontdek Rotterdam op een bijzondere manier, met bijzonder gezelschap. Lunchen in een historische tram uit 1969 terwijl de geniet van een tour door onze stad met iemand van een andere generatie. Meld je aan voor de Rotterdamse Helden rit en reis (kosteloos) mee.  Meer informatie en aanmelden kan via de vacature op onze website

 

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief