Menu

Inloggen vrijwilligers UVV

Vul onderstaande gegevens in om in te loggen bij UVV.

Wachtwoord vergeten?
Ben je vrijwilliger bij UVV en heb je nog geen wachtwoord? Registreer je hier.

Ouderen en jongeren ervaren samen Remastered

29 juni 2022

Dinsdag 21 juni zijn ruim 30 jongeren samen met een oudere naar Remastered gegaan

Dinsdag 21 juni zijn ruim 30 Rotterdamse Helden samen met een oudere naar Remastered gegaan. Veel ouderen bij UVV Rotterdam zouden graag een dagje erop uit willen. Dit is echter niet altijd mogelijk, doordat ze een klein netwerk hebben of omdat ze slecht ter been zijn. Speciaal voor hen is dit evenement georganiseerd.

Door levensgrote kunstwerken gelopen; door een pixelwaterval wandelen; een UFO besturen op een gigantisch LED-scherm. Zowel de jongeren als de ouderen keken hun ogen uit. De middag werd afgesloten met een borrel en een hapje en er werd nog druk nagekletst over wat de jongeren en ouderen zojuist allemaal hadden ervaren.

Mevrouw Smith (67) heeft een dag beleefd waar ze nog vaak met veel plezier aan zal terugdenken: “De verbinding tussen jong en oud was zeer goed voelbaar en aanwezig. Niet alleen in het gezelschap, maar ook bij Remastered worden de oude Hollandse Meesters gecombineerd met moderne technologie. Het kwam allemaal mooi samen.”

Ook Max (23) heeft een mooie middag gehad: “Het was echt een indrukwekkende middag, en de koppeling tussen de hulpvrager en mij was helemaal geslaagd. Top match!”

Foto: Sandra Zegrarra Patow

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief