Menu

Inloggen vrijwilligers UVV

Vul onderstaande gegevens in om in te loggen bij UVV.

Wachtwoord vergeten?
Ben je vrijwilliger bij UVV en heb je nog geen wachtwoord? Registreer je hier.

Andere vrijwilligers ontmoeten

4 maart 2019

Op 26, 27 en 28 februari hebben bij UVV drie ontmoetingsbijeenkomsten plaatsgevonden voor onze vrijwilligers Huisbezoek.

Op 26, 27 en 28 februari hebben bij UVV drie ontmoetingsbijeenkomsten plaatsgevonden voor onze vrijwilligers Huisbezoek. Tijdens deze bijeenkomsten was er ruimte voor het uitwisselen van ervaringen en tips rondom het vrijwilligerswerk. En er was natuurlijk ook tijd voor gezelligheid en een hapje eten met elkaar.

Vrijwilligers Sanno en Peter waren aanwezig bij één van de ontmoetingsbijeenkomsten. Sanno: ‘Ik vond het een hele leuke avond, vooral omdat ik ook andere vrijwilligers leerde kennen en we met elkaar ervaringen konden delen. Het eten was ook heel lekker.’ Peter: ‘Daar ben ik het mee eens. Het waren fijne gesprekken, we konden positieve en negatieve ervaringen met elkaar delen. Ik vond het ook goed georganiseerd.’ Sanno: ‘Ja, ik vond het prettig om ook van anderen te horen hoe zij met oudere mensen omgaan. We hebben met zijn allen één doel en het is fijn om zo bij elkaar te komen.’ Peter: ‘Zeker. Ik kijk er positief op terug en zou de volgende keer zeker weer komen.’

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief