Menu

Inloggen vrijwilligers UVV

Vul onderstaande gegevens in om in te loggen bij UVV.

Wachtwoord vergeten?
Ben je vrijwilliger bij UVV en heb je nog geen wachtwoord? Registreer je hier.

Nieuwe samenwerking met TopTaal Rotterdam

25 oktober 2022

Nieuwe samenwerking met Taalmaatje TopTaal Rotterdam

TopTaal biedt opleidingen voor iedereen die de Nederlandse taal wil leren of verbeteren. De meest effectieve leermethode is leren door te doen en ervaren. Bij TopTaal is daarom veel ruimte voor de praktijk. Ze brengen de praktijk in de les of de les naar de praktijk. Omdat iedere cursist zijn/haar eigen persoonlijke doelen en talenten heeft, zijn de lesprogramma’s voornamelijk maatwerk. TopTaal koppelt het taalmaatje aan een deelnemer die in de buurt woont. Na een gesprek tussen taalmaatje en deelnemer(s) kan een match gemaakt worden.

Vrijwilligers gezocht voor TopTaal Rotterdam!
Voor deze samenwerking zoeken wij vrijwilligers die het leuk lijken om aan de slag te gaan als taalmaatje of willen helpen in een TopTaal klas. Als vrijwilliger taalmaatje bied je individuele taalondersteuning. Je spreekt af bij de deelnemer thuis of op een openbare plek, zoals de bibliotheek. Je helpt met het vergroten van taalkennis en het doorbreken van angst om de Nederlandse taal te spreken. Als vrijwilliger in de klas oefen je onder begeleiding van een docent met de cursisten het spreken, luisteren, schrijven, lezen en het voeren van gesprekken. Daarnaast help je bij het vergroten van de digitale vaardigheden, rekenvaardigheden, huiswerk en portfolio.

Heb jij een liefde voor de Nederlands taal en wil jij graag andere hiermee helpen? Klik dan hieronder op de links voor de vacatures:
> Vrijwilliger Taalmaatje
> Vrijwilliger Taalklas

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief