Menu

Inloggen vrijwilligers UVV

Vul onderstaande gegevens in om in te loggen bij UVV.

Wachtwoord vergeten?
Ben je vrijwilliger bij UVV en heb je nog geen wachtwoord? Registreer je hier.

Nieuwe samenwerking met Stichting Isaak & de Schittering

9 februari 2023

Nieuwe samenwerking met Stichting Isaak & de Schittering

UVV is een nieuwe samenwerking aangegaan met Stichting Isaak & de Schittering. Stichting Isaak & de Schittering is gedreven iedereen te helpen. Het streven is om minderbedeelde mensen te helpen en de voedselverspilling te verminderen. Brood, groenten en andere levensmiddelen worden gratis aangeboden aan mensen die dit nodig hebben. Daarnaast worden restpartijen ingekocht en voor lage prijzen aangeboden. Iedereen is welkom in de voedselcentra. Met de bus worden levensmiddelen opgehaald bij supermarkten en telers die deze zelf niet meer kunnen verkopen.

Vrijwilligers gezocht voor Stichting Isaak & de Schittering!
Voor deze samenwerking zijn wij op zoek naar vrijwilligers die het leuk lijken om aan de slag te gaan als vrijwilliger chauffeur/bijrijder of als vrijwilliger winkelmedewerker bij Stichting Isaak & de Stichting in Noord of IJsselmonde. Als vrijwilliger winkelmedewerker houd je je o.a. bezig met het bedienen van de kassa, het uitdelen van de producten in de voedselbank producten controleren op houdbaarheidsdatum en spiegelen van de producten enz. Als chauffeur/bijrijder haal je levensmiddelen op bij bedrijven in Rotterdam en los je de vracht bij de locaties.

Lijkt het jou leuk om bij te dragen aan Stichting Isaak & de Schittering door middel van één van deze vrijwilligers functies? Klik dan hieronder op de links voor de vacatures:
> Vrijwilliger winkelmedewerker Noord
> Vrijwilliger winkelmedewerker IJsselmonde
> Vrijwilliger chauffeur/bijrijder

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief