Menu

Inloggen vrijwilligers UVV

Vul onderstaande gegevens in om in te loggen bij UVV.

Wachtwoord vergeten?
Ben je vrijwilliger bij UVV en heb je nog geen wachtwoord? Registreer je hier.

Nieuwe samenwerking met Stichting De Betrokken Spartaan

3 september 2021

UVV is een nieuwe samenwerking aangegaan met Stichting De Betrokken Spartaan

UVV is een nieuwe samenwerking aangegaan met Stichting De Betrokken Spartaan. Sparta Rotterdam is zich als oudste Betaald Voetbalorganisatie bewust van haar maatschappelijke verantwoordelijkheid en zet zich middels Stichting De Betrokken Spartaan in voor het verbeteren van de leefbaarheid in de wijken en haar directe omgeving. De Stichting wil hierbij voetbal gebruiken als middel voor een betere samenleving. Sparta hoopt zo van betekenis te kunnen zijn voor kinderen in verschillende leeftijdscategorieën.

Met het project Sportstimulering Rotterdam wil de Stichting zoveel mogelijk kinderen laten sporten in hun eigen vertrouwde omgeving. Onder begeleiding van een deskundige sportcoach kunnen de kinderen sporten op hun pleintje.
Voor dit project is UVV voor diverse locaties in West, Delfshaven en Overschie op zoek naar vrijwilligers die het leuk vinden als sportcoach de activiteit te begeleiden. Hiernaast vang je de kinderen op, deel je sport- en spelmateriaal uit en help je onder andere met opruimen.

Ben jij sportief en lijkt het jou leuk kinderen op enthousiaste wijze mee te nemen tijdens sportactiviteiten? Klik dan hier voor de vacature.

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief