Menu

Inloggen vrijwilligers UVV

Vul onderstaande gegevens in om in te loggen bij UVV.

Wachtwoord vergeten?
Ben je vrijwilliger bij UVV en heb je nog geen wachtwoord? Registreer je hier.

Nieuwe samenwerking met Star-shl

25 juni 2020

UVV is op zoek naar vrijwilligers die bij Star-shl aan de slag willen gaan als gastheer/-vrouw

UVV is een samenwerking aangegaan met Star-shl. Deze organisatie helpt mensen met vragen over hun gezondheid. Die vragen beantwoorden zij met betrouwbare medische diagnoses. Zo is het bedrijf gespecialiseerd in laboratoriumonderzoek van bloed, urine en ontlasting. Ook maakt Star-shl echo's, röntgen- en oogfoto’s en wordt er onderzoek gedaan naar hart- en longfuncties.
De trombosedienst van de organisatie begeleidt jaarlijks ruim 30.000 patiënten bij het gebruik van antistollingsmiddelen. De locaties voor bloedafname en andere onderzoeken zitten verspreidt over Zuidwest-Nederland en daardoor zijn ze altijd dichtbij. Als het nodig is, komen medewerkers bij mensen thuis.

Voor dit project is UVV voor verschillende locaties in Rotterdam op zoek naar vrijwilligers die het leuk vinden om patiënten te ontvangen als gastheer/-vrouw. Je verwelkomt patiënten bij binnenkomst en verstrekt hen praktische informatie, bijvoorbeeld welke route zij moeten lopen om bij hun afspraak te komen. Daarnaast help je bij het op orde houden van de ontvangst- en wachtruimte.

Vind jij het leuk om patiënten te informeren en maak je makkelijk contact? Lees hier dan de vacature.

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief