Menu

Inloggen vrijwilligers UVV

Vul onderstaande gegevens in om in te loggen bij UVV.

Wachtwoord vergeten?
Ben je vrijwilliger bij UVV en heb je nog geen wachtwoord? Registreer je hier.

Nieuwe samenwerking met Seinpost Slinge

17 december 2019

Seinpost Slinge is op zoek naar vrijwilligers die kunnen ondersteunen bij de huiswerkbegeleiding

UVV is een samenwerking aangegaan met Seinpost Slinge. Deze organisatie zet zich in voor het welzijn in de wijken Pendrecht en Zuidwijk met verschillende activiteiten, zoals maatschappelijke hulp, (tiener)inloop en taalles. Daarnaast bieden zij huiswerkbegeleiding aan. Veel kinderen groeien op in eenoudergezinnen waar ouders in de overlevingsstand staan. Kinderen missen dan een rustige plek en individuele aandacht om goed te leren. Tijdens de huiswerkbegeleiding bij Seinpost Slinge is er ruimte, rust en aandacht voor de kinderen om zich bezig te houden met schooltaken.  

Voor deze huiswerkbegeleiding is UVV op zoek naar vrijwilligers die het leuk vinden om kinderen te ondersteunen bij hun schoolopdrachten. Als huiswerkbegeleider begeleid je een klein groepje kinderen, zorg je ervoor dat zij de opdrachten maken en begrijpen en ondersteun je bij vakken als taal en rekenen.

Heb jij affiniteit met kinderen en vind je het leuk om hen ondersteuning te bieden bij schoolopdrachten? Lees dan hier de volledige vacature en meld je aan.

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief