Menu

Inloggen vrijwilligers UVV

Vul onderstaande gegevens in om in te loggen bij UVV.

Wachtwoord vergeten?
Ben je vrijwilliger bij UVV en heb je nog geen wachtwoord? Registreer je hier.

Nieuwe samenwerking met Stichting Schaap op de Noordpool

3 augustus 2022

Nieuwe samenwerking met Schaap op de Noordpool

UVV is een nieuwe samenwerking aangegaan met Stichting Schaap op de Noordpool. Stichting Schaap op de Noordpool is een stichting die verschillende theatergroepen ondersteunt. Elk jaar worden er producties gemaakt onder leiding van een professionele regisseur. De theaterspelers denken mee over de inhoud en helpen mee bij de organisatie van de groep. De producties hebben altijd een sterk maatschappelijke component. De groep is inclusief, wat betekent dat iedereen kan meedoen. Er is met nadruk ruimte voor mensen met een beperking en/of spelers die het Nederlands niet voldoende machtig zijn.

Vrijwilligers gezocht voor nieuw project!
Voor dit project zoeken wij vrijwilligers die het leuk lijken om te helpen als gastheer/-vrouw, assistent productie of in de PR. Als gastheer/-vrouw ontvang je onder andere de gasten, neem je donaties in ontvangst en denk je mee over de inrichting, aankleding en catering. Als assistent productie help je onder meer bij het opstellen en naleven van de productieplanning en ondersteun je bij andere productie taken. Als vrijwilliger van de PR houd je je bezig met de communicatie van Stichting Schaap op de Noordpool, denk hierbij aan het helpen opstellen/toezien van de communicatieplanning en het beheren van de social media.

Lijkt het jou leuk om bij te dragen aan Stichting Schaap op de Noordpool door middel van één van deze vrijwilligers functies? Klik dan hieronder op de links voor de vacatures:

> Vrijwilliger assistent productie
> Vrijwilliger gastheer/-vrouw
> Vrijwilliger PR

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief