Menu

Inloggen vrijwilligers UVV

Vul onderstaande gegevens in om in te loggen bij UVV.

Wachtwoord vergeten?
Ben je vrijwilliger bij UVV en heb je nog geen wachtwoord? Registreer je hier.

Nieuwe samenwerking met natuurspeeltuin de Speeldernis

12 oktober 2022

Nieuwe samenwerking met Natuurspeeltuin de Speeldernis

UVV is een nieuwe samenwerking aangegaan met natuurspeeltuin De Speeldernis. De speeltuin is een bijzondere speelplek in Rotterdam, ingericht met natuurlijke elementen en materialen zoals zand, bomen, takken, gras en water. Dit is het ‘speelgoed’ voor de jonge bezoekers. Inmiddels bestaat de speeltuin al bijna 20 jaar. De Speeldernis is een wildernis waar kinderen met de natuurlijke risico’s die de natuur biedt, mogen spelen en waar ruimte is de om zelf avonturen te beleven, vies te worden, te struinen en aan te rommelen en zo spelenderwijs de natuur te leren kennen.

Vrijwilligers gezocht voor Natuurspeeltuin De Speeldernis!
Voor deze nieuwe samenwerking zoeken wij vrijwilligers die het leuk lijken om te helpen bij de activiteiten, de kiosk en het onderhouden van de natuurspeeltuin de Speeldernis. Als vrijwilliger van de activiteiten begeleid je groepjes kinderen en houd je je o.a. bezig met knutselen, speurtochten, verhalen vertellen en meer. Als vrijwilliger van de tuin, houd je de tuin bij door middel van onderhoudswerkzaamheden. Denk hierbij aan snoeien van struiken, onkruid wieden en bladeren aanharken. Als vrijwilliger van de kiosk ben je een manusje van alles. Zo ontvang je de bezoekers, zet je koffie/thee en maak je tosti’s, neem je de telefoon aan en etc.

Lijkt het jou leuk om bij te dragen aan natuurspeeltuin de Speeldernis door middel van één van deze vrijwilligers functies? Klik dan hieronder op de links voor de vacatures:

> Vrijwilliger Activiteiten begeleider
> Vrijwilliger Tuin en onderhoud
> Vrijwilliger Kiosk 

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief