Menu

Inloggen vrijwilligers UVV

Vul onderstaande gegevens in om in te loggen bij UVV.

Wachtwoord vergeten?
Ben je vrijwilliger bij UVV en heb je nog geen wachtwoord? Registreer je hier.

Nieuwe samenwerking met Middin Boermarke

20 augustus 2020

Voor een nieuw project zoekt UVV vrijwilligers die bij Boermarke wil helpen met het organiseren van/begeleiden bij activiteiten

UVV is een samenwerking aangegaan met Middin Boermarke. Locatie Boermarke is een woonvorm van Middin voor mensen met niet-aangeboren hersenletsel na een ziekte of ongeval.

Bij Boermarke staat de vraag van de cliënt altijd centraal. Op die vraag is de zorg afgestemd. Iedere bewoner heeft een individueel zorgplan en een persoonlijk begeleider. Zij proberen samen met hun cliënten het beste in hen naar boven te halen. Daarbij wordt ook gekeken naar de wensen van de cliënt en hun naasten. Zij worden ondersteund om zo zelfstandig mogelijk te wonen en hun leven vorm te geven zoals zij dat willen.

Voor dit project is UVV op zoek naar vrijwilligers die bij Boermarke willen helpen met het organiseren van activiteiten voor de bewoners, zoals het kijken van een film of samen iets lekkers bakken. Je begeleidt de bewoners tijdens de activiteiten en helpt erna met het opruimen van de gebruikte spullen.

Lijkt jou het leuk om de bewoners door middel van een gezellige activiteit een fijne ochtend te bezorgen? Klik dan hier voor de vacature.

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief