Menu

Inloggen vrijwilligers UVV

Vul onderstaande gegevens in om in te loggen bij UVV.

Wachtwoord vergeten?
Ben je vrijwilliger bij UVV en heb je nog geen wachtwoord? Registreer je hier.

Nieuwe samenwerking met Lelie zorggroep Siloam en Westerstein

23 maart 2021

Nieuwe samenwerking met Leliezorggroep Siloam en Westerstein

UVV is een samenwerking aangegaan met Lelie zorggroep Siloam en Westerstein in Hoogvliet. Verpleeghuis Siloam biedt een veilige vertrouwde plek voor mensen die niet meer (volledig) zelfstandig kunnen wonen. In het verpleeghuis zijn aparte afdelingen voor mensen met dementie en mensen met lichamelijke aandoeningen. Het is een open, levendig en gezellig huis met een rijk verenigingsleven, een restaurant en groot activiteitenaanbod.
Locatie Westerstein is een centrum voor wonen, kleinschalige verpleeghuiszorg en welzijn met op de eerste twee verdiepingen kleinschalige verpleeghuiszorg voor 8 bewoners en daarboven zelfstandige seniorenappartementen. In de huiskamer is altijd wat te doen. Er wordt samen gekookt, gegeten, tv gekeken of een spelletje gedaan.

UVV is voor locatie Siloam op zoek naar vrijwilligers die het leuk vinden samen met bewoners te wandelen of zich in te zetten als gastheer/-vrouw. Bij het wandelen begeleid je één deelnemer per groep, zorg je er onder andere voor dat iedereen zijn spullen bij heeft, haal je deelnemers op bij de afdeling en breng je ze naar het verzamelpunt. Als gastheer/-vrouw schenk je wat extra aandacht aan de bewoners door met ze te kletsen en ze te begeleiden tijdens het eten en drinken.
Voor locatie Westerstein zijn we op zoek naar vrijwilligers die houden van koken. Je bereidt aan de hand van een recept een maaltijd voor de bewoners en betrekt ze hier zoveel mogelijk bij. Daarna serveer je het gerecht uit.

Heb jij interesse en wil je graag aan de slag bij één van deze bruisende locaties? Meld je dan aan of bekijk de vacatures hieronder voor meer informatie.

Wandelen bij Siloam>
Gastheer/gastvrouw bij Siloam>
Koken bij Westerstein>

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief