Menu

Inloggen vrijwilligers UVV

Vul onderstaande gegevens in om in te loggen bij UVV.

Wachtwoord vergeten?
Ben je vrijwilliger bij UVV en heb je nog geen wachtwoord? Registreer je hier.

Nieuwe samenwerking met Gezondheidscentrum Care XL

28 november 2022

Nieuwe Samenwerking met Gezondheidscentrum Care XL

Huisartsenpraktijk Care XL heeft de doelstelling om een positieve bijdrage te leveren aan het welbevinden van patiënten door hun gezondheid te helpen behouden of te verbeteren. Zij hechten veel waarde aan een gezonde levensstijl en proberen patiënten hierin te begeleiden en zo de kans op het ontstaan van bepaalde ziekten en aandoeningen te reduceren. Ze bieden reguliere geneeskunde volgens de richtlijnen van het Nederlands huisartsengenootschap. Daarnaast bieden zij eerstelijns echografie, reizigersadvisering, eerstelijns ggz, chronische zorg, voedingsconsultatie en fysiotherapie. Hierbij komt de ondersteuning van de vrijwilliger goed van pas.

Vrijwilligers gezocht voor Gezondheidscentrum Care XL!
Voor deze samenwerking zoeken wij vrijwilligers die het leuk lijken om te helpen als gastvrouw/-heer bij het Gezondheidscentrum Care XL. Als vrijwilliger gastvrouw/-heer houd je je o.a. bezig met het verwelkomen van de patiënten en verwijs je deze door naar de juiste medewerkers. Daarnaast ontferm je je over de patiënten en de spullen, verstrek je informatiemateriaal en schenk je koffie/thee.

Lijkt het jou leuk om te helpen als gastvrouw/-heer en wil je graag een warm welkom geven aan de patiënten? Klik dan hieronder op de link voor de vacature:
> Vrijwilliger gastvrouw/heer

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief