Menu

Inloggen vrijwilligers UVV

Vul onderstaande gegevens in om in te loggen bij UVV.

Wachtwoord vergeten?
Ben je vrijwilliger bij UVV en heb je nog geen wachtwoord? Registreer je hier.

Nieuwe samenwerking Gilde Rotterdam

16 april 2024

Nieuwe samenwerking Gilde Rotterdam

UVV is een nieuwe samenwerking aangegaan met Gilde Rotterdam. Gilde Rotterdam is een vrijwilligersorganisatie en opgericht in 1986. Er worden rondleidingen en stadswandelingen aangeboden, van wijkgericht tot thematisch, van ‘brandgrens’ tot kinderwandelingen. De doelgroep is  gevarieerd; het gaat om inwoners en bezoekers van de stad. De rondleidingen van ca. 1,5 uur, zijn niet alleen te voet, ook fietstochten, busrondritten en het begeleiden van cruisepassagiers behoren tot de aangeboden activiteiten. Liefde voor en kennis van de stad met een blik op verleden, heden en toekomst horen bij de ‘bagage’ van de gids en liefst kennis van Engels, Duits of  Frans. Daarnaast biedt Gilde Rotterdam taalhulp aan anderstaligen om het lezen, schrijven en spreken te verbeteren. Dit gebeurt 1 op 1 of in een klein groepje tot ca. 5 deelnemers.

Vrijwilligers gezocht Gilde Rotterdam
Voor deze samenwerking zijn wij op zoek naar vrijwilligers voor 2 functies, vrijwilliger Gids Stads-/natuurwandelingen en Taalvrijwilliger. Als vrijwilliger Gids Stads-/natuurwandelingen bereid je de rondleidingen voor die je zelf geeft aan een groepje van maximaal 15 personen. Als Taalvrijwilliger help je anderstaligen met het uitbreiden van de woordenschat en het verbeteren van hun spreek- en/of schrijfvaardigheid. Ook help je hen hun doel te bereiken die zij hebben aangegeven tijdens het intakegesprek.

Lijkt het jou leuk om bij te dragen aan Gilde Rotterdam door middel van 1 van deze vacatures? Klik dan op het linkje hieronder voor de vacatures:
> Vrijwilliger Gids Stads-/natuurwandelingen
>Taalvrijwilliger

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief