Menu

Inloggen vrijwilligers UVV

Vul onderstaande gegevens in om in te loggen bij UVV.

Wachtwoord vergeten?
Ben je vrijwilliger bij UVV en heb je nog geen wachtwoord? Registreer je hier.

Nieuw project in samenwerking met Stichting de Breinpuzzel

24 juli 2020

Voor een nieuw project zoekt UVV vrijwilligers die bij Stichting De Breinpuzzel deelnemers vervoeren als chauffeur

UVV werkt sinds december 2019 samen met Stichting de Breinpuzzel. Zij bieden dagbesteding, begeleiding, advies en ontmoeting op het gebied van Niet Aangeboren Hersenletsel (NAH). 

Het is voor veel mensen moeilijk om na NAH weer een zinvolle dagbesteding te vinden. De Breinpuzzel helpt deze mensen bij het oefenen en verbeteren van de cognitie, coördinatie en motoriek door creatieve en sportieve activiteiten. Hierdoor komen zij in contact met lotgenoten, krijgen dagen weer invulling en leren zij de draad van het leven weer op te pakken. Persoonlijke begeleiding in kleine groepen staat centraal. De activiteiten bestaan uit het bieden van op de individu afgestemde creatieve dagbesteding en het aanbieden van sporten in kleine groepen in een rustige prikkelarme omgeving.

Vrijwilligers gezocht voor nieuw project!
Voor een nieuw project is UVV op zoek naar een chauffeur (m/v) die het leuk vindt om deelnemers van de activiteiten met een busje te vervoeren en begeleiden naar De Breinpuzzel in Charlois of terug naar huis. Daarnaast zorg je er onder andere voor dat deelnemers in een rolstoel in en uit de bus worden geholpen.

Vind jij het leuk om je hier een paar uur per week voor in te zetten? En heb jij daarnaast ervaring met het rijden in een busje, ga jij aandachtig en respectvol met anderen om en kom jij altijd je afspraken na? Klik dan hier voor de vacature.

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief