Menu

Inloggen vrijwilligers UVV

Vul onderstaande gegevens in om in te loggen bij UVV.

Wachtwoord vergeten?
Ben je vrijwilliger bij UVV en heb je nog geen wachtwoord? Registreer je hier.

Nieuw project CVD De Stelle

11 februari 2024

UVV is een nieuw project aangegaan met CVD in Hoogvliet. CVD helpt al meer dan 50 jaar mensen die geen dak boven hun hoofd hebben of minder grip hebben op hun leven. Van opvang voor dak- en thuislozen tot begeleiding aan huis. CVD helpt ze op weg naar een thuis. Op locatie De Stelle bevinden zich spreekruimtes, kantoren en een trainingsruimte voor personeel en cliënten van CVD.

Vrijwilligers gezocht voor CVD De Stelle
Voor dit project zijn we op zoek naar vrijwilligers die het leuk lijken om aan de slag te gaan als gastvrouw/-heer receptie. Als vrijwilliger gastvrouw/-heer receptie zorg je voor een prettige en ontspannen sfeer waarin mensen zich welkom voelen, maak je een praatje met de cliënten die binnen komen, ontvang je bezoekers en geef je dit door aan de medewerkers. Daarnaast neem je de telefoon op, noteer je eventuele klachten/reparaties, geef je de plantjes water en houd je de ontvangstruimte netjes.

Lijkt het jou leuk om aan de slag te gaan als gastvrouw/-heer receptie bij CVD De Stelle in Hoogvliet? Klik dan op het linkje hieronder voor de vacature:
> Gastvrouw/-heer receptie

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief