Menu

Inloggen vrijwilligers UVV

Vul onderstaande gegevens in om in te loggen bij UVV.

Wachtwoord vergeten?
Ben je vrijwilliger bij UVV en heb je nog geen wachtwoord? Registreer je hier.

Nieuw project bij Profila Zorggroep

30 oktober 2020

Vrijwilligers gezocht voor nieuw project in samenwerking met Profila Zorg

Profila Zorggroep is een zorgaanbieder voor mensen met een verstandelijke beperking of psychosociale problemen. De organisatie biedt diverse vormen van zorg aan: ambulante ondersteuning, woonzorg, (dag)behandeling en werk. Profila Zorg begeleidt mensen met een beperking, een autismespectrumstoornis of psychiatrische problematiek zo dat ze hun weg in het leven kunnen vinden. Bewoners hebben vaak baat bij een leefomgeving met duidelijkheid en structuur, waar ruimte is voor eigenheid.

Vrijwilligers gezocht voor nieuw project!
Voor een nieuw project is UVV op zoek naar vrijwilligers die het leuk vinden om op de afdeling van Profila Zorg Bronkhorst (Charlois) te koken voor een groep van acht bewoners en twee begeleiders. Je bereidt onder andere aan de hand van een recept of naar eigen inzicht een lekkere maaltijd. Daarna serveer je deze uit en kan je zelf eventueel ook een hapje mee-eten.

Heb jij ervaring met het koken voor groepen en lijkt het je leuk om anderen een smakelijke maaltijd voor te schotelen? Kan jij daarnaast ook nog goed met anderen overweg?

Klik dan hier voor de vacature!

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief