Menu

Inloggen vrijwilligers UVV

Vul onderstaande gegevens in om in te loggen bij UVV.

Wachtwoord vergeten?
Ben je vrijwilliger bij UVV en heb je nog geen wachtwoord? Registreer je hier.

Nieuw project bij NLtraining

18 maart 2022

Voor het nieuwe project Taalmaatje is UVV op zoek naar vrijwilligers

NLtraining is een taalschool en is een van de grotere taalaanbieders in Nederland. Of je nu al lang in Nederland woont of hier nog maar net bent: iedereen kan zich aanmelden voor een geschikte cursus. De organisatie geeft Nederlandse les en inburgeringscursussen. Ook kunnen er andere cursussen worden gedaan, bijvoorbeeld op het gebied van digitale vaardigheden.

Vrijwilligers gezocht voor nieuw project!
NLtraining biedt praktische taaltrainingen. De lessen zijn bedoeld voor alle laaggeletterde Nederlands- en anderstaligen die niet inburgeringsplichtig zijn. Voor het nieuwe project Taalmaatje is UVV op zoek naar vrijwilligers die met deelnemers de Nederlandse taal gaan oefenen zodat zij hun spreek- en luistervaardigheid vergroten. Centraal staat het vergroten van de taalkennis en het doorbreken van angst om de Nederlandse taal te spreken. Je spreekt bij een deelnemer thuis af of op een openbare plek, zoals de bibliotheek.

Heb jij een goede beheersing van de Nederlandse taal, heb jij geduld en kan jij op een rustige, begrijpelijke manier communiceren? Klik dan hier voor de vacature.

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief