Menu

Inloggen vrijwilligers UVV

Vul onderstaande gegevens in om in te loggen bij UVV.

Wachtwoord vergeten?
Ben je vrijwilliger bij UVV en heb je nog geen wachtwoord? Registreer je hier.

Nieuw project bij Centrum Voor Dienstverlening

30 mei 2022

Vrijwilligers gezocht voor Respijthuis De Wende!

Het Centrum Voor Dienstverlening (CVD) biedt al meer dan 50 jaar ondersteuning op het gebied van Vrijwilligerswerk, Maatschappelijke Dienstverlening en Maatschappelijke Opvang. De organisatie biedt begeleiding en ondersteuning aan mensen wanneer het veilige en/of stabiele thuis ontbreekt. CVD heeft als doel om mensen te helpen zichzelf te ontwikkelen en weer actief deel te laten nemen aan de maatschappij. Jaarlijks bereikt de organisatie ruim 5.000 mensen in Rotterdam en omgeving vanuit 25 locaties verspreid over heel Rotterdam.

Vrijwilligers gezocht voor Respijthuis De Wende!
In Respijthuis De Wende kan men een korte periode komen logeren (maximaal 2 weken) om tot rust te komen of te werken aan herstel. De Wende is bedoeld voor mensen met psychische problemen of die te maken hebben met impactvolle ervaringen zoals relatieproblemen of een burn-out. Voor een nieuw project zoekt UVV vrijwilligers die helpen bij het voorbereiden van activiteiten die door bewoners worden georganiseerd, zoals een spelletje doen, wandelen, samen koffie drinken, noem maar op.

Zou jij het leuk vinden om tijdelijke bewoners een fijne tijd te bezorgen? Bied jij graag een luisterend oor en heb jij een open houding die zorgt voor een prettige, ontspannen sfeer? Klik dan hier voor de vacature.

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief