Menu

Inloggen vrijwilligers UVV

Vul onderstaande gegevens in om in te loggen bij UVV.

Wachtwoord vergeten?
Ben je vrijwilliger bij UVV en heb je nog geen wachtwoord? Registreer je hier.

KunstKoppels - Mind Expanders

31 juli 2023

KunstKoppels - Mind Expanders

Op dinsdag 20 juni was de Kunsthal Rotterdam het sfeervolle decor voor een geslaagde editie van KunstKoppels. Een samenwerking tussen de Kunsthal en Rotterdamse Helden waarbij ouderen van UVV gekoppeld worden aan jongeren die zo kunnen proeven aan het doen van vrijwilligerswerk.

De Mind Expanders-tentoonstelling zorgde voor een unieke ervaring van verbinding, inspiratie en verwondering, waarbij de deelnemers geïnspireerd werden door de kunst en elkaar. Deze speciale middag bracht verschillende generaties samen en opende de geest voor nieuwe indrukken.

Op eigen houtje bewonderden onze KunstKoppels het geestverruimende werk van Haus-Rucker-Co. Daarna kwamen de koppels samen om hun ervaringen te delen en om terug te blikken op de bijzondere Mind Expanders expositie.

 We zijn zo blij met de reacties die we na afloop hebben ontvangen dat we er hieronder een paar delen.

 "Het was een leuke ervaring om nieuwe mensen te ontmoeten en elkaar te leren kennen. Heel goed om kunst als onderwerp te gebruiken. Absoluut voor herhaling vatbaar."

 "Jong en oud kunnen van elkaar leren."

"Levenslust is zoiets moois, dat vind je in elkaar terug."

 "Wat een leuk idee, positief en uitnodigend!"

Ontzettend veel dank aan alle Kunstkoppels en de Kunsthal Rotterdam die deze dag tot een onvergetelijke ervaring hebben gemaakt. Samen hebben jullie bewezen dat kunst verbindt en een bron van inspiratie kan zijn voor mensen van alle leeftijden.

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief