Menu

Inloggen vrijwilligers UVV

Vul onderstaande gegevens in om in te loggen bij UVV.

Wachtwoord vergeten?
Ben je vrijwilliger bij UVV en heb je nog geen wachtwoord? Registreer je hier.

Bezoek de Kunsthal tijdens Kunstkoppels

11 april 2023

Op 18 april organiseren we een nieuwe editie van Kunstkoppels in de Kunsthal

In samenwerking met de Kunsthal Rotterdam organiseert Rotterdamse Helden (het jongerenproject van Unie Van Vrijwilligers Rotterdam) op dinsdag 18 april een nieuwe editie van KunstKoppels. Tijdens KunstKoppels ontmoet je in de Kunsthal iemand die voor jou helemaal nieuw en onbekend is. Iemand van een andere generatie. Na een introductie bezoek je als KunstKoppel de tentoonstelling Patricia Piccinini. Metamorphosis

Zowel jong als oud kunnen zich aanmelden via marjolein@uvvrotterdam.nl of door te bellen naar 010-413 08 77. Na aanmelding wordt je gekoppeld aan iemand van een andere generatie, waarna je samen de expositie bezoekt op 18 april. 

Met haar bijna levensechte, vervreemdende sculpturen onderzoekt Piccinini of het mogelijk is om mens, natuur en technologie in harmonie te laten bestaan. Haar sprookjesachtige wezens ontroeren en roepen empathie op voor ‘het andere’. Piccinini maakt met haar kunst een voorstelling van een mogelijke gedeelde toekomst en stelt vragen als: wat betekent het om mens te zijn? Ze vervaagt – met onder andere haar cyborgs – de grens tussen organische en technologische lichamen.Ontmoet hybriden tussen mens en dier; harige, vriendelijke schepsels die elkaar omarmen en fascinerende wezens die je nooit eerder hebt gezien – maar toch denkt te herkennen. Laat je verrassen door Piccinini’s surrealistische fantasiewereld.


WAT
KunstKoppels, een inspirerende middag met een bijzondere ontmoeting.

WAAR
Kunsthal Rotterdam 

WANNEER
Dinsdag 18 april
13:30 tot 15:30 uur (inloop vanaf 13:15 uur).
Je bent van harte welkom om na het programma nog even te blijven. Na afloop zal er voor koffie en thee worden gezorgd in het Auditorium. Alle tentoonstellingen in de Kunsthal zijn tot 17.00 uur open.

KOSTEN
Deelname via UVV / Rotterdamse Helden is gratis, maar met aanmelding.

AANMELDEN
Wel moet je je aanmelden via  marjolein@uvvrotterdam.nl of 010-413 08 77.

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief