Menu

Inloggen vrijwilligers UVV

Vul onderstaande gegevens in om in te loggen bij UVV.

Wachtwoord vergeten?
Ben je vrijwilliger bij UVV en heb je nog geen wachtwoord? Registreer je hier.

Andere vrijwilligers Huisbezoek ontmoeten

10 maart 2020

Op 3, 4 en 5 maart vonden de ontmoetingsbijeenkomsten voor de vrijwilligers Huisbezoek plaats op ons kantoor aan de Oostzeedijk.

Op 3, 4 en 5 maart vonden de ontmoetingsbijeenkomsten voor de vrijwilligers Huisbezoek plaats op ons kantoor aan de Oostzeedijk. Tijdens deze bijeenkomsten konden vrijwilligers elkaar ontmoeten, gezellig samen eten en ervaringen uitwisselen over hun vrijwilligerswerk.

Een aantal vrijwilligers vertellen hoe zij de bijeenkomst hebben ervaren. Oesha: ‘Dat het initiatief genomen wordt om dit te organiseren, is al prettig.’ Marianne vond het leuk om te horen dat je verschillend kan omgaan met issues die je kan tegenkomen in je vrijwilligerswerk. ‘Daar kunnen mensen echt wat aan hebben.’

Cocky probeert elk jaar wel naar de ontmoetingsbijeenkomst te komen. Zij waardeert het dat vrijwilligers elkaar tijdens de bijeenkomst op nieuwe ideeën kunnen brengen en luisteren naar elkaars verhalen: ‘Je kunt echt wat van elkaar leren!’ Ook Rob is te spreken over de middag: ‘Fijn om wat andere mensen te leren kennen. Ik vond het ook leuk dat ik anderen informatie kon geven over het Fietsmaatje project en hen ook kon motiveren. Ik merkte dat ik direct aansluiting vond bij de anderen.’ Cocky vult aan: ‘Soms hoeft er inderdaad maar één te beginnen met vertellen en dan volgt de rest eigenlijk vanzelf!’

Loc vertelt dat hij het kleinschalige van de bijeenkomst erg leuk vindt. ‘Ik was eerder bij de vrijwilligersmiddag in de Kuip, maar dat is zo’n groot evenement; dan kan je natuurlijk niet met iedereen praten en dat kon nu wel. Het was heel fijn om ervaringen met elkaar uit te kunnen wisselen’. Lieke is ook te spreken over de avond: ‘Ik vond het erg leuk. Voor mij was het de eerste keer en het was ontzettend leerzaam. Tof om te horen wat anderen precies voor vrijwilligerswerk doen en hoeveel passie iedereen er insteekt’. Loc vult aan: ‘Je voelt het enthousiasme van elkaar en leert hoe anderen het doen. Wij (wijst naar Lieke) doen ieder ander vrijwilligerswerk, dus het is leuk om elkaars ervaringen te horen – ‘En we hebben lekker gegeten!’, voegt Lieke tot slot nog toe.

Je kunt de foto's van de bijeenkomsten bekijken op onze Facebookpagina via de link hieronder.

Bekijk de foto's >

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief