Menu

Inloggen vrijwilligers UVV

Vul onderstaande gegevens in om in te loggen bij UVV.

Wachtwoord vergeten?
Ben je vrijwilliger bij UVV en heb je nog geen wachtwoord? Registreer je hier.

25 jaar UVV'ster

27 augustus 2020

Rianne Kruithof-Wieling (83) is al 25 jaar bij UVV werkzaam als vrijwilliger.

Rianne Kruithof-Wieling (83) is al 25 jaar bij UVV werkzaam als vrijwilliger. Al die jaren is zij werkzaam geweest als gastvrouw in het Oogziekenhuis. Later begon zij daarnaast als vrijwilliger voor het project Bibliotheek aan Huis, waarvoor zij boeken brengt naar mensen die niet meer zelf naar de bibliotheek kunnen. Rianne helpt niet alleen via UVV hulpbehoevenden. Ze helpt ook anderen in haar flat, doet vrijwilligerswerk voor de kerk en haalt boodschappen voor haar zus van 97 jaar. Het doen van vrijwilligerswerk is haar met de paplepel ingegoten: Als kind ging ze al met de collectebus langs de huizen.

Toen corona net uitbrak en Nederland te maken had met een lockdown, heeft Rianne even niets kunnen doen voor Het Oogziekenhuis en de bibliotheek. In juli kon zij weer aan de slag en stapte zij direct op haar fiets om in alle vroegte van de partij te zijn. Het vrijwilligerswerk geeft haar veel voldoening. In al die jaren heeft zij veel leuke ontmoetingen en gesprekken gehad. Het geeft haar een fijn gevoel iets voor anderen te kunnen betekenen. Zo lang zij nog gezond is, wil ze zo lang mogelijk door kunnen gaan met haar vrijwilligerswerk.

Wij feliciteren Rianne met haar jubileum bij UVV. Ze mag trots zijn op alles wat zij in die 25 jaar heeft betekend voor anderen!

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief