Menu

Inloggen vrijwilligers UVV

Vul onderstaande gegevens in om in te loggen bij UVV.

Wachtwoord vergeten?
Ben je vrijwilliger bij UVV en heb je nog geen wachtwoord? Registreer je hier.

Nieuwe projecten in tijden van Corona

2 april 2020

Nieuwe projecten in tijden van Corona

Veel ouderen zitten nu alleen thuis en kunnen geen bezoek meer ontvangen. Voor hen hebben wij nu de volgende projecten. Ken jij een oudere die hier graag gebruik van wil maken? Laat het ons dan weten!

Boodschappenservice

Bent u niet in staat om zelf boodschappen te doen? Maakt u zich geen zorgen, een vrijwilliger bezorgt de boodschappen bij u aan de deur.

TelefoonMaatje
Heeft u behoefte aan een praatje? Een TelefoonMaatje heeft een luisterend oor, beantwoordt vragen en kan tijdens het bellen ook samen met u een tv-programma kijken, muziek luisteren of voorlezen.

DigiMaatje
Wilt u leren videobellen, foto’s sturen via WhatsApp, virtueel een museum bezoeken of uitleg krijgen over uw computer, tablet of smartphone? Een vrijwilliger helpt u telefonisch op weg.

TuinMaatje
Heeft u moeite met het bijhouden van uw tuin? Een vrijwilliger kan een handje helpen zodat uw tuin er weer netjes uitziet.

BoekenMaatje
Juist als u weinig bezoek krijgt, kan het fijn zijn om boeken te lezen. Een vrijwilliger leent eigen boeken aan u uit en belt wekelijks even voor een praatje.

SpelletjesMaatje
Doet u graag spelletjes? Veel spelletjes zoals schaken, bingo, Rummikub, sudoku of Wordfeud kunnen ook online gespeeld worden. Een vrijwilliger legt alles uit en beginnen maar!

Hulp op Maat
Zijn er nog andere dingen waar we u mee kunnen helpen? Bijvoorbeeld medicijnen ophalen, de hond uitlaten of een maaltijd afhalen. Samen met u kijken we naar de mogelijkheden.

Wilt u gebruik maken van onze diensten? Neem dan contact op met UVV via info@uvvrotterdam.nl of 010-413 08 77

Wij volgen uiteraard de maatregelen van het RIVM.

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief