Menu

Inloggen vrijwilligers UVV

Vul onderstaande gegevens in om in te loggen bij UVV.

Wachtwoord vergeten?
Ben je vrijwilliger bij UVV en heb je nog geen wachtwoord? Registreer je hier.

Helden Challenges - Surprise Me!

Centrum

Algemene informatie
Rotterdamse Helden daagt je uit!
Doe mee met de Helden Challenges, verdien Helden Stempels en spaar voor prijzen. Je kunt de challenges zelf doen of samen met vrienden. Vaak zelfstandig, wanneer het jou uitkomt. Zo maak jij de wereld on your terms een beetje mooier. En heb je je stempelkaart vol? Dan heb je zelfs je MDT-certificaat in the pocket!

Ook als je al Rotterdamse Held bent, en bijvoorbeeld sturctureel vrijwilligerswerk doet, kun je je aanmelden voor de Helden Challenges. Je kunt dan de challenges zien als een manier om eerder je MDT te behalen. Vul in het onderstaande blauw vak je gegevens in en wij nemen contact met je op. Hierna ga je aan de slag met een van de Helden Challenges. Na het behalen van een challenge ontvang je een stempel, en daarmee spaar je voor Helden prijzen.

Surprise Me
Rotterdam kent veel eenzame ouderen voor wie de dagen allemaal op elkaar lijken. Wil jij hen verrassen met een bijzondere actie en ze zo een topdag bezorgen? Meld je dan aan voor deze challenge! Je mag zelf bepalen hoe je invulling geeft aan deze
surprise-dag. Misschien zing jij de sterren van de hemel en wil je een oudere verrassen met een muzikaal optreden? Of word je juist blij van lekker tutten en wil je een beautymiddag verzorgen? Je kan ook alleen of met een groep een grotere klus voor een oudere doen. Bijvoorbeeld het huis opnieuw witten of de tuin
zomerklaar maken. Laat ons weten wat je van plan bent, dan koppelen we je aan een oudere die je hier heel blij mee zou maken.

Werktijden
Zelf te bepalen

UVV biedt vrijwilligers 
- Begeleiding en ondersteuning
- Workshops, kerstattentie en jaarlijks uitje
- Reiskostenvergoeding en verzekering
- Zinvolle en leuke ervaring


Wat zeg je ervan, challenge accepted?

Geïnteresseerd in deze vrijwilligersfunctie?

Vul de onderstaande gegevens in en wij zullen binnen een week contact met u opnemen over deze vrijwilligersfunctie.

Om spam tegen te gaan, dient u te bevestigen dat u geen robot bent.

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief