Menu

Inloggen vrijwilligers UVV

Vul onderstaande gegevens in om in te loggen bij UVV.

Wachtwoord vergeten?
Ben je vrijwilliger bij UVV en heb je nog geen wachtwoord? Registreer je hier.

Bijzondere ontmoetingen KunstKoppels

Centrum

Algemeen
Tijdens KunstKoppels ontmoet je in de Kunsthal iemand die voor jou helemaal nieuw en onbekend is, waarbij de focus ligt op verbinding tussen jong en oud. 

Deze editie staat in het teken van de tentoonstelling Calder Now! Een zinnenprikkelende
tentoonstelling over de invloed van Alexander Calder op de hedendaagse kunst. Wonderlijke installaties die de zwaartekracht tarten, sculpturen die leiden tot verbluffende optische ervaringen en werken die alle zintuigen aanspreken. Naast twintig sculpturen van de moderne meester ontdek je installaties, performances en sculpturen van tien internationale, hedendaagse kunstenaars. Deze must-see tentoonstelling laat zien hoe Calders innovatieve geest een inspiratiebron is voor vele  generaties kunstenaars na hem.

Waar
Kunsthal Rotterdam

Wanneer
Dinsdag 15 februari ( afhankelijk van de persconferentie op 25 januari)

13:30 – 15:30 uur (Inloop vanaf 13:15)
Je bent van harte welkom om na het programma nog even te blijven. Na afloop zal er voor koffie en thee worden gezorgd in het Auditorium en alle tentoonstellingen in de Kunsthal zijn tot 17.00 uur open.


Interesse?
Ben je tussen de 14-27 jaar oud? Laat dan je gegevens hieronder achter en we nemen zo snel mogelijk contact met je op. Er kunnen deze editie maximaal 8 jongeren en 8 ouderen deelnemen aan Kunstkoppels. Wanneer de inschrijving vol zit, zetten we je graag op de reservelijst voor een volgende editie. Dan ben jij de eerste die we zullen bellen!Geïnteresseerd in deze vrijwilligersfunctie?

Vul de onderstaande gegevens in en wij zullen binnen een week contact met u opnemen over deze vrijwilligersfunctie.

Om spam tegen te gaan, dient u te bevestigen dat u geen robot bent.

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief