Menu

Unie Van Vrijwilligers Rotterdam

Inloggen vrijwilligers UVV

Vul onderstaande gegevens in om in te loggen bij UVV.

Wachtwoord vergeten?
Ben je vrijwilliger bij UVV en heb je nog geen wachtwoord? Registreer je hier.

Nieuwe samenwerking met Middin

3 augustus 2017

Vrijwilligers van UVV assisteren bij activiteiten zoals een beautymiddag, samen iets lekkers bakken of spelletjes doen.

Sinds kort zet UVV ook vrijwilligers in bij locatie Klinkenburg van de zorgorganisatie Middin. Het gaat hier om een woonvorm voor mensen met een lichamelijke beperking en/of niet-aangeboren hersenletsel. De bewoners worden ondersteund om zo zelfstandig mogelijk te wonen en hun leven vorm te geven zoals zij dat zelf willen. Zij kunnen hierbij kiezen uit verschillende activiteiten.

Vrijwilligers van UVV assisteren bij activiteiten zoals een beautymiddag, samen iets lekkers bakken of spelletjes doen. Ook gaan zij mee met uitjes naar de bioscoop of een bezoek aan de markt.

Afgelopen zaterdag werden UVV-vrijwilliger William en Greta, bewoonster bij Klinkenburg, door Vervoer op Maat afgezet bij winkelcentrum Ridderhof in Ridderkerk. William bezoekt wekelijks verschillende bewoners van Klinkenburg. Dan doet hij een spelletje of gaat een stukje fietsen. William: 'Ik vind het fijn om iets voor deze bewoners te kunnen betekenen. Zij hebben namelijk niet zoveel sociale contacten.' Vandaag gaat William met Greta winkelen, ze zijn op zoek naar koffiekopjes. Greta: 'En daarna gaan we gezellig samen koffie drinken.' William gaat in september voor acht maanden op wereldreis en zal dan tijdelijk afscheid moeten nemen van Greta en de andere bewoners. Het is de bedoeling om de draad volgend jaar weer op te pakken. William: 'Het zou geweldig zijn als zich in de tussentijd nog veel andere vrijwilligers aanmelden voor de bewoners van Klinkenburg!'

Interesse in deze vrijwilligersfunctie? Klik hier voor meer informatie.

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief