Menu

Inloggen vrijwilligers UVV

Vul onderstaande gegevens in om in te loggen bij UVV.

Wachtwoord vergeten?
Ben je vrijwilliger bij UVV en heb je nog geen wachtwoord? Registreer je hier.

Nieuwe samenwerking met Humanitas ’t Klooster

5 september 2019

UVV is een samenwerking gestart met Humanitas ’t Klooster.

UVV is een samenwerking gestart met Humanitas ’t Klooster. ’t Klooster is een ontmoetingsplek in de Afrikaanderwijk waar activiteiten voor en door bewoners plaatsvinden, onder andere in de theaterzaal, studio, workshopruimte en boksschool. Hier wordt van alles georganiseerd, zoals dans- en muzieklessen, aanschuifmaaltijden en het wekelijkse Infoplein. Ook worden er ruimtes verhuurd aan verschillende organisaties, zoals Vluchtelingenwerk Nederland en Gemeente Rotterdam. Voetbalclub Feyenoord organiseert diverse jeugdactiviteiten vanuit de Feyenoord Hub en er is een jeugdbibliotheek van Bibliotheek Rotterdam. ’t Klooster zoekt vrijwilligers voor de facilitaire afdeling, de horeca en de bibliotheek.

Als gastheer/-vrouw van de facilitaire afdeling begeleid je onder andere bezoekers naar de desbetreffende ruimte en verzorg je koffie en thee. Ook het inspecteren van het pand rond sluitingstijd behoort tot de werkzaamheden. Lijkt dit je wat? Bekijk de vrijwilligersfunctie dan hier.

Als gastheer/-vrouw van de horeca houd je je bezig met koffie en thee zetten, uitserveren van bestellingen en kassawerkzaamheden. Spreekt dit je aan? Lees hier meer over de functie.

Tot de taken van gastheer/-vrouw van de bibliotheek behoren onder andere het ontvangen van bezoekers en het begeleiden van activiteiten. Meer weten? Lees hier de vacature.

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief