Menu

Inloggen vrijwilligers UVV

Vul onderstaande gegevens in om in te loggen bij UVV.

Wachtwoord vergeten?
Ben je vrijwilliger bij UVV en heb je nog geen wachtwoord? Registreer je hier.

Nieuwe samenwerking met Echt Nederlands

5 februari 2020

Echt Nederlands is op zoek naar vrijwilligers die cursisten willen helpen met het leren van de Nederlandse taal

UVV is een samenwerking aangegaan met Echt Nederlands. Om goed mee te kunnen doen in de maatschappij is het belangrijk om de Nederlandse taal te beheersen en te weten hoe de Nederlandse samenleving werkt. Echt Nederlands verzorgt een breed pakket cursussen en trainingen voor het leren en praktisch toepassen van de Nederlandse taal.

In het project Taal voor het Leven volgt een groep laaggeletterde anderstaligen een taaltraject van 16 weken. Na afloop kunnen zij met meer vaardigheden en zelfvertrouwen deelnemen aan de samenleving. Ze kunnen meepraten over onderwerpen, hun eigen vaardigheden en wensen benoemen en zelfstandig zaken regelen op het gebied van gezondheid, administratie en werk. Ook hebben zij een plan voor verder leren. 

Voor dit project is UVV op zoek naar vrijwilligers die het leuk vinden om in Charlois samen met de cursisten te oefenen met het Nederlands spreken, schrijven, lezen en luisteren, onder begeleiding van een docent.

Heb jij affiniteit met taal en vind je het leuk om cursisten te helpen bij het leren van de Nederlandse taal? Lees dan hier de vacature en meld je aan!

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief