Menu

Unie Van Vrijwilligers Rotterdam

Inloggen vrijwilligers UVV

Vul onderstaande gegevens in om in te loggen bij UVV.

Wachtwoord vergeten?
Ben je vrijwilliger bij UVV en heb je nog geen wachtwoord? Registreer je hier.

Bibliotheek aan Huis bestaat 40 jaar!

1 augustus 2017

Meld nu iemand aan voor Bibliotheek aan Huis en ontvang een boekenbon van € 10

Bibliotheek Rotterdam biedt leden die fysiek niet in staat zijn om naar de bibliotheek te komen, al 40 jaar de gratis haal- en brengservice Bibliotheek aan Huis. Een vrijwilliger gaat op bezoek om te horen wat de leeswensen zijn en gaat vervolgens eens per maand naar de bibliotheek om de boeken te lenen en uiteraard ook weer terug te brengen. Daarnaast is er tijd voor een praatje en een kopje koffie.

Inmiddels werkt Bibliotheek Rotterdam voor Bibliotheek aan Huis samen met UVV, waarbij UVV zorgt voor de werving en begeleiding van vrijwilligers. Ellen Pannevis (Consulent, UVV): ”Het is een hele mooie samenwerking. Het is geweldig om zoveel lezers blij te kunnen maken met een vrijwilliger.” Vrijwilliger Wil Blom brengt maandelijks boeken langs bij meerdere mensen: “Ik vind het belangrijk dat mensen kunnen blijven lezen als ze dat willen. Het is toch verschrikkelijk als mensen graag lezen maar zelf niet meer de boeken kunnen halen?”
 
Meld nu iemand aan voor Bibliotheek aan Huis en ontvang een boekenbon van € 10
Ken je iemand die geholpen zou zijn met Bibliotheek aan Huis? Neem dan contact op via: bibliotheekaanhuis@bibliotheek.rotterdam.nl of 010 - 281 61 00.
Deze actie is geldig t/m 15 september 2017.

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief